Etaleren

Etalage

De kracht van een mooie en aantrekkelijke etalage shop is de aandacht van een shopper te trekken en uit te nodigen naar binnen te gaan met als uiteindelijke doel; Het omzetten van shopper naar klant en dus meer omzet in de kassa.

Een goede etalage shop vat alle elementen van de totale communicatiemix samen en geeft een beleving aan de rest van het bezoek. Wij besteden als winkel stylist daarom nadrukkelijke aandacht aan deze beleving om het een ervaring op zich te laten zijn.

Wij als etaleur zorgen voor een duidelijke herkenning en heldere marketing boodschap, waardoor consumenten aantrekkingskracht ervaren tussen de vele prikkels van een druk winkelgebied. “Story-Telling”, “Content Marketing”, “Stopping Power”… een goede etalage heeft het allemaal.

Etaleren

P&R verstaat Visual merchandising als geen ander, wij hebben ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het etaleren voor uiteenlopende retailers, merken en producten. In deze basis werken we altijd met ons eigen vaste team van gedreven en opgeleide etaleur. Ons team staat klaar om de volledige experience in store visual tot leven te laten komen.