Onze Diensten

Vanuit ons kantoor in Breukelen wordt de zorg voor het winkelbeeld en daarmee de complete Shopper Experience uit handen genomen.

Van het uitrollen van een bestaand concept voor een retailer tot aan het bedenken van een volledig nieuw creatief concept, inkoop- en productie van de materialen tot logistiek en uitvoeringen in de winkels.

Diensten

De wensen van de opdrachtgever staan in alle diensten centraal. We zorgen ervoor dat we als partners projecten succesvol in de uitvoering brengen. Je kan onze diensten onderverdelen in: Etaleren, Decoreren en Instore Presenteren en Geurmarketing. Ondersteunend aan deze kerndiensten zijn Detacheren, Opslag & Logistiek.

Op ons kantoor ontstaan daarnaast veel nieuwe ideeën gericht op de toekomst, het uitwerken van digitale beelden, nieuwe technieken, aanvullende content en sfeerpresentaties zijn in deze box een verzameling van onze visie.

Creatie

Bij de creatie van een nieuw concept zijn we betrokken vanaf het eerste idee, de eerste grove schets en vervolgens het tot in detail uitwerken van het totaalbeeld; etalage, presentatie, styling en sfeer. Onder presentatie valt zowel winkel- en product presentatie.

Voor het ontwikkelen van een nieuw concept voor onze klanten zijn wij vanaf de eerste stap betrokken. Dit gebeurt vanaf de eerste schets tot de laatste en het uitwerken van het totaalconcept. Denk hierbij niet alleen aan het nieuwe etalage beeld maar ook het gehele winkelinterieur, displays en andere signing uitingen. Wij denken graag mee met de klant en vinden belevingselementen zoals, geur, decoratie en techniek een belangrijk aspect binnen het concept.

Als het concept is geschetst, gaat ons team in het land ermee aan de slag. Dit doen zij onder begeleiding van een ervaren coach. Samen gaan zij voor het best haalbare resultaat.

Onze hoofdfocus rondom onze diensten is het bieden van Full-service store visual en daarin onze klant 100% ontzorgen.