Onze Diensten

Vanuit ons kantoor in het pand Creative Valley in Utrecht wordt de zorg voor het winkelbeeld en daarmee de complete Shopper Experience uit handen genomen.
Van het uitrollen van een bestaand concept voor een retailer tot aan het bedenken van een volledig nieuw creatief concept, inkoop- en productie van de materialen tot logistiek en executie in de winkels.

Diensten

Centraal in de dienstverlening staat het projectmanagement, waarbij wij de wensen van de opdrachtgever vertalen naar concepten in de vorm van Etaleren, Decoreren en Instore Presenteren. Ondersteunend aan deze kerndiensten zijn Warehousing & Logistics.

In ons “Orange Lab” ontstaan daarnaast veel nieuwe ideeën gericht op de toekomst, het uitwerken van digitale beelden, nieuwe technieken, aanvullende content en sfeerpresentaties zijn in deze box een verzameling van onze visie.

Creatie

Bij de creatie van een nieuw concept zijn we betrokken vanaf het eerste idee, de eerste grove schets en vervolgens het tot in detail uitwerken van het totaalbeeld; etalage, presentatie, styling en sfeer.

In het concept van de “Shopping Experience” is Creatie niet uitsluitend verbonden aan het uitwerken van een nieuw etalage beeld maar het gehele winkelinterieur, displays en andere signing worden hierin meegenomen.
Tevens is het meedenken in het toevoegen van andere belevingselementen zoals Geur, Decoratie en Techniek een must.

Als de Experience bedacht is wordt er vanuit de coaches praktische kennis toegevoegd om het Field team te instrueren en de kwaliteit in de executie te bewaken.

Om onze opdrachtgevers zich volledig te kunnen laten richten op hún kernprocessen, is P&R gericht op het bieden van Full-Service en daarin 100% ontzorgen.