Detacheren

Omdat we regelmatig zien dat er op de korte termijn ondersteuning nodig is bij ondernemers, merken of retailers die Visual Merchandising normaliter in eigen huis beheren, kunt u via P&R ook voor kortere of langere tijd iemand gedetacheerd krijgen.

 

Detacheren Merchandisers

P&R biedt u de oplossing door onze ervaren en gedreven Merchandisers te detacheren. Hiermee vangen we zwangerschapsverlof, ziekte en drukke periodes samen met u op.

Met onze ervaring van bijna 20 jaar bij grote merken en retailers kunnen wij zeggen dat onze professionals binnen een korte tijd goed mee kunnen draaien als aanvulling op het huidige team.

Onze talenten zijn allen afgestudeerd aan een vakgerichte opleiding en hebben bij P&R de interne opleiding doorlopen waardoor ons hele team op alle vlakken inzetbaar is. Daarnaast is onze dekking van talenten over heel NL verspreid en geeft dat ook regionale expertise.

 

Hoe werkt het?

U heeft een vacature, vervanging van een collega, of een behoefte voor een paar maanden in de ondersteuning van uw huidige team welke u niet gemakkelijk ingevuld krijgt en heeft ten minste 1 dag in de week extra hulp nodig.

 

Na een korte meeting waarin het van belang is de duur, verwachtingen van beide kanten, inhoud van de job, het delen van de elkaars cultuur te doorlopen, volgen de afspraken over de samenwerking in ‘de overeenkomst van opdracht’ en kan onze collega aan snel de slag.

 

Via het zusterbedrijf van P&R: DAAR Personeel wordt iemand conform alle ABU richtlijnen en wetgeving gedetacheerd.

Volgens het principe van ‘goed werkgeverschap’ draagt DAAR alle zorg voor alle loon-, premie, verzekeringen en alle sociale afdrachten voor de werknemers.

U ontvangt 1 factuur per maand voor de verrichte werkzaamheden.

We streven ernaar om op deze wijze een ‘transparante’ grip op de kosten te hebben, en zo een snelle hand te reiken om uw team op kracht te houden

Iets voor u? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Mocht u nog meer informatie willen, neem dan een kijkje op de website van DAAR