Detacheren

Detacheren Merchandisers

Omdat we regelmatig zien dat er op korte termijn ondersteuning nodig is bij ondernemers, merken of retailers die normaal Visual merchandising in eigen huis beheren, bieden we ook de mogelijkheid om personen voor een langere tijd te detacheren. Hiermee vangen we zwangerschapsverlof, ziekte en drukke periodes samen met u op.

Met onze ervaring van bijna 20 jaar bij grote merken en retailers kunnen wij zeggen dat onze professionals binnen een korte tijd goed mee kunnen draaien als aanvulling op het huidige team.

Onze talenten zijn allen afgestudeerd aan een vakgerichte opleiding en hebben bij P&R de interne opleiding doorlopen waardoor ons hele team op alle vlakken inzetbaar is. Daarnaast wonen onze talenten verspreid door heel Nederland en zijn wij hierdoor flexibel inzetbaar.

 

Hoe werkt het?

U heeft een vacature, vervanging van een collega, of een behoefte voor een paar maanden in de ondersteuning van uw huidige team welke u niet gemakkelijk ingevuld krijgt en heeft ten minste 1 dag in de week extra hulp nodig.

Na een korte meeting waarin het van belang is de duur, verwachtingen van beide kanten, inhoud van de job, het delen van elkaars cultuur te doorlopen, volgen de afspraken over de samenwerking in de ’overeenkomst van opdracht’ en kan onze collega snel aan de slag.

P&R draagt volgens het principe van’ goede werkgeverschap’ zorg voor alle loon- premie, verzekeringen en alle sociale afdrachten voor de werknemers.

U ontvangt 1 factuur per maand voor de verrichte werkzaamheden.

We streven ernaar om op deze wijze een ‘transparant’ overzicht op de kosten te kunnen leveren en zo een snelle hand te reiken om uw team op kracht te houden.

Iets voor u? Neem contact met ons op via onderstaand formulier: