Etaleren

Etalage

De kracht van een mooie en aantrekkelijke etalage is de aandacht van een shopper te trekken en uit te nodigen naar binnen te gaan met als uiteindelijke doel; conversie van shopper naar klant.

Een goede etalage vat alle elementen van de totale communicatiemix samen en zet de toon voor de rest van het bezoek. Wij besteden daarom nadrukkelijke aandacht om deze beleving een ervaring op zich te laten zijn. Zorgen voor een duidelijke herkenning en heldere marketing boodschap is waardoor consumenten aantrekkingskracht ervaren tussen de vele impulsen van een druk winkelgebied.

Een productpresentatie doet zoveel meer dan men denkt, maar liefst 70% van de consumenten neemt verandering van etalages waar.

“Story-Telling”, “Content Marketing”, “Stopping Power”… een goede etalage heeft het allemaal.

Etaleren

P&R verstaat het vak als geen ander, wij hebben ruim 18 jaar ervaring opgedaan in het etaleren voor uiteenlopende retailers, merken en producten. In deze basis werken we altijd met ons eigen vaste team van goed opgeleide etaleurs en een gedreven team in De Corridor in Breukelen, die klaar staan het volgende verhaal tot leven te laten komen en de volgende shopping experience toe te passen.