Strategische Samenwerking

Arthur Stuivenberg, directeur van Natural Mood Makers en Arnold Vrind, van P&R Visual Merchandising/Shopping Experience Professionals zijn trots op hun zojuist overeengekomen strategische samenwerking. "Een logische keuze" zegt Arthur. Natural Mood Makers is inmiddels alweer jaren actief in Nederland en biedt haar klanten hoogwaardige geuroplossingen voor de "professionele markt". "Bijzonder geschikt dus ook binnen retail omgevingen waarbij beleving als nooit tevoren een belangrijke factor speelt" zegt Stuivenberg.

Totaalbeleving

De keuze is logisch omdat NNM en P&R elkaar sterk aanvullen en wij samen groeikansen zien zegt Arnold Vrind van P&R Visual Merchandising. "P&R" heeft binnen retail Nederland een sterke reputatie opgebouwd waar het gaat om Etaleren, Presenteren en Instore Decoreren, maar de term Visual Merchandising alleen dekte allang niet de lading meer. Op een uiterst solide basis van VM werd al geruime tijd ook de zorg voor het creatie stuk voor onze relaties uit handen genomen. Het is duidelijk, dat er behoefte bestaat onder bestaande maar zeker ook nieuwe relaties om beleving breder te zien, dan alleen maar onze VM activiteiten. Het bedrijf maakt momenteel een transformatie door waarbinnen het accent nadrukkelijker wordt gelegd op "Shopping Experience" en we een totaalbeleving bieden voor onze relaties die verder gaat dan onze traditionele diensten.

Geurbeleving

Het zoeken van een partnership met Natural Mood Makers was daar een logisch gevolg van volgens Vrind omdat geur na zicht het sterkste zintuig is. "Het kunnen bieden van een totaaloplossing voor onze relaties zodat we hen maximaal ontzorgen waarin naast het visuele aspect we ook geurbeleving bieden is uitermate sterke combinatie" merkt Vrind op. "Geur werkt ook sterk op herinnering en daarmee is het een sterk stuk gereedschap om een customer journey te kunnen verlengen.

Bedrijven als BMW, Clarks, Samsonite en de van Bruggen Adviesgroep zijn inmiddels enthousiaste gebruikers, wilt u ook verder kennismaken met wat een totale beleving voor uw merk of organisatie kan betekenen, neem dan contact op Arnold Vrind 06 – 27 09 30 36 of arnoldvrind@penr.nl

100% Natuurlijke Geurmarketing

Etherische oliën

Etherische Oliën

100% natuurlijk én biologisch. Goed voor mens en milieu.

Happy Customer

Happy Customer

Uw klanten voelen zich prettiger en meer op hun gemak in uw winkel.

Verblijfsduur

Uw klanten blijven langer in uw winkel en staan open voor advies.

Hogere Omzet

Hogere Omzet

Geur overtuigt en zet eerder en gemakkelijker aan tot aanschaf.