Onze Diensten

Diensten

Vanuit ons kantoor in Breukelen wordt de zorg voor het winkelbeeld en daarmee de complete Shopper Experience uit handen genomen.

Van het uitrollen van een bestaand concept voor een retailer tot aan het bedenken van een volledig nieuw creatief concept, inkoop- en productie van de materialen tot logistiek en uitvoeringen in de winkels.

De wensen van de opdrachtgever staan in alle diensten centraal. We zorgen ervoor dat we als partners projecten succesvol in de uitvoering brengen. Je kan onze diensten onderverdelen in: Etaleren, Decoreren en Instore Presenteren en Geurmarketing. Ondersteunend aan deze kerndiensten zijn Detacheren, Opslag & Logistiek.

Etaleren

Een goede etalage trekt de aandacht van de shopper en weet een potentiele klant binnen te halen. Het doel van een goede etalage? De shopper omzetten naar een betalende klant wat betekent… meer omzet in de kassa.

Decoreren

Wanneer een shopper de winkel bij je in loopt wil je natuurlijk dat de hij of zij een volledige winkelbeleving krijgt. Sfeerdecoratie kan hierbij helpen. Door goede ondersteunende winkeldecoratie krijgt je klant een echte shopping experience en zal dit zich vertalen naar meerdere aankopen.

Instore presenteren

Wanneer je je verkoop wilt stimuleren dan is een goede winkel- en productpresentatie een goede manier om dit te realiseren. Een goede instore product presentatie geeft een beleving aan het product en draagt bij aan de shopping experience.

Geurmarketing

Shoppers maken vaak hun beslissing op basis van wat zij waarnemen in de winkel. Een valkuil voor de meeste winkels is dat men zich vaak focust op wat de shopper ziet, maar wat de shopper ruikt heeft vaak ook invloed op de acties die de shopper zal uitvoeren.

Creatie

Bij de creatie van een nieuw concept zijn we betrokken vanaf het eerste idee, de eerste grove schets en vervolgens het tot in detail uitwerken van het totaalbeeld; etalage, presentatie, styling en sfeer. Onder presentatie valt zowel winkel- en product presentatie.

Voor het ontwikkelen van een nieuw concept voor onze klanten zijn wij vanaf de eerste stap betrokken. Dit gebeurt vanaf de eerste schets tot de laatste en het uitwerken van het totaalconcept. Denk hierbij niet alleen aan het nieuwe etalage beeld maar ook het gehele winkelinterieur, displays en andere signing uitingen. Wij denken graag mee met de klant en vinden belevingselementen zoals, geur, decoratie en techniek een belangrijk aspect binnen het concept.

Als het concept is geschetst, gaat ons team in het land ermee aan de slag. Dit doen zij onder begeleiding van een ervaren coach. Samen gaan zij voor het best haalbare resultaat.

Onze hoofdfocus rondom onze diensten is het bieden van Full-service store visual en daarin onze klant 100% ontzorgen.