Over ons

Storetailing; Story-telling
Oxford Dictionary: Noun: The activity of telling or writing stories.

Or in our case:
Making the Story come to life in a retail environment through Visual Merchandising to offer shoppers a unique shopping experience and convert them to customers.

Het converteren van Shoppers naar Klanten door het brengen van een unieke “Shopping Experience” voor Merken, Retailers en Verkooplocaties. Dat is waar we als Shopping Experience Professionals van P&R Visual Merchandising voor staan.

Vanuit ons kantoor in De Corridor in Breukelen wordt de zorg voor het VM-Beeld uit handen genomen. Van uitrollen en de executie van een bestaand concept voor een retailer tot aan het bedenken van een volledig nieuw creatief concept, inkoop en productie van de materialen en logistiek tot aan de executie in de outlets. Het is Full Service en 100% ontzorgen. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich volledig richten op hun kernprocessen.

Talenten laten uitblinken door creatieve en innovatieve ideeën en executie met als doel “de ultieme shopping experience”. Ons eigen team van Etaleurs, Decorateurs en Stylistes met landelijke dekking maken onze aanpak uniek.

We zijn trots op een strakke focus op de effectiviteit, efficiëntie en kwaliteit van al onze services. Resultaat gedreven en transparant in onze aanpak delen we deze inzichten met onze opdrachtgevers. Op basis van deze inzichten en resultaten wordt actief nagedacht in het verder optimaliseren van de customer journey en het verkoopresultaat.

Als we het dan over een “journey” hebben, dan heeft dat ook betrekking op onszelf. Met bijna 20 jaar ervaring mag gerekend worden op “degelijk en betrouwbaar vakmanschap” in Visual Merchandising. Iedere dag vernieuwen we met creatieve ideeën en innovatieve oplossingen. Als Klanten ambassadeurs worden en ervaringen delen is dat een extra bevestiging van het resultaat. De volgende logische stop in onze reis is “2020 future digital & tech” die een vaste waarde wordt in ons aanbod.

P&R Visual Merchandising: Shopping Experience Professionals. Want shoppers staan geen dag stil en daarom wij ook niet.