8 April, vandaag, “Wandel tijdens je werk dag”, de leuke marketingstunt Stapril, een maand met een duidelijk thema, zo ook voor ons… P&R in beweging!

Elk jaar hebben we een thema met het team, een motto wat door het jaar heen de rode draad is.
In januari werd de haka van 2021 onthuld: P&R in beweging!

Zo pakkend en veelzijdig, we kunnen letterlijk alle richtingen op… Natuurlijk graag vooruit!
Ook wij zijn geraakt door COVID en hebben bij onze retailers geen normaal jaar kunnen draaien. Hierdoor is er een moment van bezinning gekomen. In 2020 heeft onze commerciële directeur deze tijd gebruikt om eens goed naar alle onderdelen van ons bedrijf te kijken. Door stil te staan en naar binnen te gaan, de waarom-vraag goed te beantwoorden en een culture deck te maken. Het hele team is betrokken geweest bij deze reis en het heeft ons veel positiviteit en zelfkennis gebracht, wat de onzekere tijd een fijne twist heeft gegeven. 

Topsport 

We zijn ondanks de aangepaste werkzaamheden met positieve moed het nieuwe jaar gestart.
In onze baan worden we altijd geroemd door de flexibiliteit die we kunnen bieden, samen met ons grote aanpassingsvermogen. 
We genieten ervan om iedere dag in een andere stad van Nederland aan het werk te zijn, met elke dag nieuwe mensen om ons heen. 
We zijn de drukte en de reuring gewend, de volle treinen, de verbouwingen en openingen waar we stressbestendig moeten handelen en tijd onze grootste vijand is. Waar onze vaardigheden en kennis zo vertrouwd zijn, dat we alle andere factoren er makkelijk bij kunnen hebben. Het voelt bijna als een topsport maar, zo ervaren wij het zelf vaak ook. We vinden het geweldig om een mooi resultaat neer te zetten, om te ontzorgen en die helpende hand te zijn. We willen nummer 1 zijn en daarvoor leggen we de lat ook hoog bij onszelf.

Wandelen

Of je nu online op Facebook, Instagram of op Clubhouse kijkt, overal zie je de wandelinitiatieven voorbijkomen om je tips en tricks te geven en gelijkgezinden te zoeken.
Zou het komen doordat we zoveel digitaal bezig zijn, dat we juist nu zo’n hang naar echt, naar natuur, naar zuurstof hebben? Al is het alleen al om de lente in je op te nemen en de zon weer op je snoet te voelen, april doet dat wat je wilt. Dat zien we vooral deze week in het weer, hoewel dat nu niet uitnodigt om vol van start te gaan, gaat ook de frisse neus iets brengen.

Het is zo lekker laagdrempelig en door al het thuiswerken hebben we het Ommetje nieuw leven ingeblazen. Oh ja, het Ommetje! Zo’n fantastisch initiatief, van de Hersenstichting om net wat extra stappen te zetten alleen of via de app in teamverband.
Of wat denk je van de Hartstichting, zij hebben het wandelevent van 2021, zoals ze het zelf noemen genaamd, Hartstocht. Op 10 april kun je op elke willekeurige plek in Nederland starten met jouw wandeling voor de Hartstichting.

Ommetje

Om het motto, P&R in beweging nog meer power te geven, hebben we een groep aangemaakt voor het Ommetje van de Hersenstichting. Eindelijk iets leuks om als team aan mee te doen, goed voor je gezondheid en het verbranden van de corona kilo’s.

Het is volledig coronaproof, je wandelt tenslotte lekker vanuit huis. Als je ook nog eens regelmatig een andere kant op loopt, ontdek je verrassende plekken in jouw eigen buurt. Zo’n dagelijks ommetje vormt een connectie met je collega’s op afstand, ook zorgt het ommetje voor een luchtige strijd en fanatisme geeft je net dat extra zetje om door te pakken. 
Tijdens de online meeting is het een gespreksonderwerp en heeft het ons weer naar een nieuw doel gebracht. De hersenweetjes worden gedeeld en als we die moeten geloven gaan we een gezond en positieve toekomst tegemoet als beoefende kilometervreters.

Hartstocht

Zaterdag 10 april gaan we met een aantal collega’s de uitdaging aan om een groter ommetje te maken, deze keer voor de Hartstichting genaamd, Hartstocht. We hebben de smaak goed te pakken en houden het motto voor dit jaar goed in ere. Er zijn al nieuwe wandelschoenen aangeschaft zodat de zolen geen overbodige pitstop meer hoeven te maken. 

De aanloop naar het evenement toe is zeer leuk aangepakt, regelmatig een mail met wandeltips, de e-route app speciaal afgestemd op dit evenement en een waar winnerspakket wordt naar je opgestuurd. 
Verrast met dit mooie postkado voel je je een echte wandelprofessional en kun je niet anders dan die kilometer in je benen te stappen.

 

P&R is in beweging – Wij zijn er klaar voor, meer dan ooit tevoren, aan de voorbereiding en mindset zal het niet liggen.


Door onze fysieke beweging naast onze creativiteit worden we uitgedaagd en blijven we fysiek in topvorm.

In die vorm maken we ons klaar voor de wedstrijd, de winkels die weer open mogen.
Dit is ons ultieme doel, de winkelmarathon!

De ondernemers in de startblokken te zetten, met alle juiste tools en de beste voorbereidingen.
De consumenten laten verwonderen en prikkelen met onze creaties.

Hoe houd jij jezelf in beweging?

Lijkt het je leuk om zelf nog mee te doen met Hartstocht of ga je de uitdaging ook aan met het ommetje, we hebben het makkelijk gemaakt en de link hieronder voor je neer gezet.

Informatie over Hartstocht en Ommetje, of gewoon zien waarom we zo enthousiast worden van ons werk