Coca-Cola

Coca-Cola

We zijn sinds Oktober 2021 actief op pad met het brede product portfolio van Coca-Cola. We zetten ons in voor dit mooie merk om de verkooppunten optimaal te presenteren bij diverse winkels.

Onze collega’s zijn in hun eigen rayon actief en ondersteunen daar de rayonmanagers in het onderhouden van de perfecte presentatie in de winkels en dragen er zorg voor dat de gemaakte afspraken voor displays, koelers en schappen nagekomen worden. Samen bouwen aan relaties in de winkels en het onderhouden daarvan gaat het team op een natuurlijke wijze goed af.

Het onderhouden én het realiseren van de juiste verkoopplekken in de winkel, bereikbaarheid, zichtbaarheid, voorkomen van Out of Stock,  zijn verantwoordelijkheden waar ons team voor Coca-Cola actief in is. Uiteraard binnen alle richtlijnen van merchandising, zoals deze van tevoren gedeeld worden.

Daarnaast spelen wij, gedurende het jaar, flexibel in op projectmatige ondersteuning zoals bijvoorbeeld bij de uitrol van de nieuwe Sleek Can. Door middel van gerichte bezoeken aan diverse verkooppunten wordt de nieuwe verpakking geïntroduceerd en de koelers ter plaatse aangepast naar de nieuwe merchandising richtlijnen. Maar ook als extra ondersteuning bij een verbouwing van een winkel, wanneer het schap er weer helemaal strak ingezet mag worden, om daarmee de winkel te ontzorgen.

We zijn er trots op dat Coca-Cola afgelopen jaar de titel “Beste Buitendienst van het Jaar 2022” heeft gewonnen en dat ons team daar een onderdeel van is.
Maar daarnaast zijn we zeker trots op de gehele samenwerking, waarin je samen bouwt aan meer en beter.

Het is altijd gaaf om te zien dat teams elkaar goed kunnen aanvullen en samen succesvol zijn.
Wil je weten wat we voor jou zouden kunnen betekenen, kijk dan bij onze diensten

Categories