I AMSTERDAM

I AMSTERDAM

De I Amsterdam store verkoopt producten van artiesten en ondernemers uit Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan fair trade chocolade, eco-bewuste houten producten en gerecycled plastic uit de grachten; allen producten die het innovatieve karakter van de stad onderstrepen. Daarnaast functioneert de winkel als een informatiepunt met begeleiding en advies, hulp met de I amsterdam city card en zelfs het boeken van toegangskaarten voor toeristische attracties en evenementen, gefaciliteerd door middel van iPads.

De producten die gemaakt zijn stimuleren het gesprek over wat Amsterdam zo geweldig maakt. Van de uitzonderlijke lichting internationaal talent in de stad tot vooruitstrevende initiatieven op het gebied van duurzaamheid. De veelzijdige lezers en online doelgroep bieden eindeloze mogelijkheden om diverse bedrijven te promoten.

Om deze producten goed onder de aandacht te brengen, is er aan ons gevraagd om maandelijks een campagne beeld neer te zetten die uiteraard te maken hebben met hetgeen wat er op dat moment speelt in Amsterdam.

Client
I amsterdam
Categories