Marc O’ Polo

Marc O’ Polo

Voor Marc O’ Polo hebben wij hun Hero Campagne mogen uitrollen bij de Bijenkorf in Nederland en hun eigen Flagship Store Antwerpen.
In een speciaal ontwikkelde campagne waarin duurzaamheid vooropstond heeft ons team in Nederland in alle filialen van de Bijenkorf de etalages geïnstalleerd.

Met onze Duitse partners die deze campagne over meerdere landen binnen Europa uitrolden is er een prachtig etalagebeeld ontwikkeld en uitgerold zodat deze campagne tegelijkertijd zichtbaar was instore en online.

De logistieke kant van de campagne luisterde nauw. Diverse materialen kwamen vanuit meerdere landen in Europa in ons Magazijn in Hedel binnen waar deze per locatie werden verdeeld en in de strakke time slots werden geleverd, zodat alles klaar stond voor komst van het team.

Directe communicatielijnen stelde het team in staat snel in te spelen op de strakke richtlijnen en wensen van zowel Marc O’ Polo als de Bijenkorf. Het plaatsen van digitale schermen in de etalage en het activeren van de content waren een belangrijk onderdeel van de missie.

In aanvulling op de etalages zijn er in een aantal locaties ook Pop-Up-Shops geïnstalleerd. In minder dan 3 uur realiseerde het team een metamorfose op de winkelvloer door een complete shops op te bouwen.

Het eindresultaat een prachtige en onderscheidende etalage en campagne voor Marc O’ Polo en Pop-Up-Shops binnen en samen met de Bijenkorf.

Ben je benieuwd naar meer van onze projecten, kijk dan vooral in ons portfolio

Categories