Stickers plakken Black Friday

Stickers plakken Black Friday

De uitdaging van het jaar! Grote stickers plakken op ALLE ramen van 1 van onze klanten.

De Amerikaanse start voor het inkopen van je kerstcadeaus met korting onder de naam Black Friday is in het Nederlandse straatbeeld niet meer weg te denken. Het valt hier dan ook goed samen met de inkoop van de Sinterklaascadeaus en beide koopmomenten zijn voor Parfumerie Douglas belangrijke verkooptijden.   Dit jaar wilde Douglas dan ook groots uitpakken met een campagne die bijna ‘guerrilla waardig’ te noemen is. De uitdaging was om op alle alle ramen raam vullende stickers te plakken met de campagne voor Black Friday. Mooi om hier een bijdrage in de voorbereiding en uitvoering te kunnen leveren. 

Met een zorgvuldige voorbereiding van ons team, waarbij alle ramen exact zijn opgemeten, de juiste materialen en een op maat gemaakte sticker training in de pocket, hebben we met zijn allen voor een snelle en soepele uitrol gezorgd. 

In 2,5 dag tijd hebben we alle ramen van de Nederlandse stores dichtgeplakt met raam vullende Black Friday stickers. Onze collega’s hebben met veel flexibiliteit en positieve energie aan deze campagne uitrol gewerkt. Wat was het een leuke uitdaging, met wind, hoogte en regen.

We hebben het niet allemaal alleen gedaan en danken dan ook voor de ondersteuning Squeezy, Application Partners, en Glance&Vision

Ben je benieuwd welke projecten we allemaal doen voor verschillende klanten? kijk dan voor meer voorbeelden in ons portfolio

Client
Douglas
Categories