Wat zeggen de trendwatchers over de kleuren van het najaar, wat laten mode-ontwerpers zien in hun shows, wat is er op de interieurbeurs te bewonderen, wat dragen ze in die favoriete Netflix-serie, wat eet die ene vlogger.

Allemaal invloeden die ervoor zorgen dat ons leven iedere dag gevuld wordt met nieuwe prikkelingen.

Daar waar het lijkt dat alles kan. In het moment van nu. Waar alles gecombineerd mag worden. De behoefte aan ambacht, puur natuur, naar buiten bewegen. Toch laten we ons grotendeels toch altijd leiden door trends.

Trend

Iedereen heeft er zijn eigen mening over en ervaart de trend vanuit zijn eigen belevingswereld.

Een trend geeft iets nieuws in je leven, vult een leegte en het brengt een oplossing. Is dat niet waar we in deze maatschappij continue behoefte aan hebben? Het vervullen van een leegte omdat uit onderzoek gebleken is dat we in deze maatschappij steeds meer ‘alleen’ willen zijn?

Of is dat ook weer een trend en slaat dat zo weer naar de andere kant, een wereld waarin trouwen weer de trend zal zijn.

Gevoel

Ga op je gevoel af en de kleuren in je kleding zullen leven, plaats jouw herinneringen in huis en het zal een thuis zijn, glimlach en iedere trend zal je passen. Vind de inspiratie die bij jou past, met internet en social media is alles dichtbij en tastbaar op ieder moment van de dag.